• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

MILKWORKS

  • Opiskelemaan
    • Ammatillinen koulutus
    • Ammattikorkeakoulu
    • Yliopisto
  • Opinto-ohjaajille
    • Tutustu tuotantoon
    • Kouluvierailut
  • Oppimateriaali
    • Maidon mikrobiologinen koostumus
    • Maidon kemiaa
    • Maidon muut ominaisuudet
    • Alkutuotanto ja maidon keräily
    • Maito meijerissä
  • Mikä MilkWorks?
    • Mikä MilkWorks?
    • Vastuullisesti tuotettua maitoa

Tutustu tuotantoon

Juustopaloja juustoleikkurissa

Tutustu tuotantoon

Tutustuminen meijerialan tuotantolaitoksiin

Mikäli haluatte tutustua lähialueenne meijeriin, ottakaa yhteyttä lehtori Jyri Kaunistoon, puh. 050 574 5131, jyri.kaunisto(at)hamk.fi

Huomioittehan elintarvikealan erittäin tarkat hygieniasäännöt, esim. sairaana ei voi vierailla tuontolaitoksessa ja koruja ei saa olla, joten esim. lävityskorut tulee olla poistettu. Lisäksi hiukset tulee saada kiinni. Suojavaatteet saa tehtaista.

Vaihtoehtoisesti ryhmät voivat  tulla tutustumaan Hämeen ammatti-instituuttiin (HAMI) ja Hämeen ammattikorkeakouluun (HAMK)  sekä opetusmeijerin toimintaan Hämeenlinnassa.​ Koulutuksen edustajan voi pyytää myös esittelemään meijerialan koulutusta oppilaitokseenne.

 

 

MilkWorks  Tutustu tuotantoon

Footer

MilkWorks-logo

MILKWORKS-hanke/ Hämeen ammatti-instituutti
Kankaistenkatu 33 c
13220 Hämeenlinna

Sivustokartta
Tietosuoja
Evästeet
Alasottoilmoitus
Saavutettavuusseloste

MilkWorks-toiminnan tavoitteena on lisätä kiinnostusta meijerialan koulutusta ja ammatteja kohtaan.

Copyright © 2023 · Genesis Sample on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään