• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

MILKWORKS

  • Opiskelemaan
    • Ammatillinen koulutus
    • Ammattikorkeakoulu
    • Yliopisto
  • Opinto-ohjaajille
    • Tutustu tuotantoon
    • Kouluvierailut
  • Oppimateriaali
    • Maidon mikrobiologinen koostumus
    • Maidon kemiaa
    • Maidon muut ominaisuudet
    • Alkutuotanto ja maidon keräily
    • Maito meijerissä
  • Mikä MilkWorks?
    • Mikä MilkWorks?
    • Vastuullisesti tuotettua maitoa

Kouluvierailut

Kämmenellä kuppi, jossa on jäätelöä

Kouluvierailut

Asiantuntija oppitunnille

Tarjoamme koulullenne maksutonta oppituntia/luentoa maidon ja maitovalmisteiden saloista. Asiantuntijamme voi tulla kertomaan maidon monimuotoisuudesta biologian, fysiikan tai kemian tunneille.

Kotitaloustunneilla voimme valmistaa yhdessä oppilaiden kanssa jotain konkreettista – vaikkapa leipäjuustoa.

Tässä aiheita, joista voimme yhdessä muokata teille sopivan:

  1. Mitä maito on – maidon koostumus
  2. Hyvät ja pahat mikrobit maidon näkövinkkelistä
  3. Miten leipäjuusto (tai jokin muu tuote) valmistuu?
  4. Maidon fysiikkaa

Luennot ovat yhden – kahden oppitunnin mittaisia.

Kouluvierailut ovat osa MilkWorks-hankkeen toimintaa. Tuntien aikana oppilaille kerrotaan myös meijerialan koulutusmahdollisuuksista.

Lisätietoja

Lisätietoa ja asiantuntijan varaaminen oppitunnille:

Jyri Kaunisto, lehtori
puh. +358 50 574 5131
jyri.kaunisto@hamk.fi

MilkWorks  Kouluvierailut

Footer

MilkWorks-logo

MILKWORKS-hanke/ Hämeen ammatti-instituutti
Kankaistenkatu 33 c
13220 Hämeenlinna

Sivustokartta
Tietosuoja
Evästeet
Alasottoilmoitus
Saavutettavuusseloste

MilkWorks-toiminnan tavoitteena on lisätä kiinnostusta meijerialan koulutusta ja ammatteja kohtaan.

Copyright © 2023 · Genesis Sample on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään

Sivustollamme hyödynnetään evästeitä, jotta voimme seurata sivuston käyttöä ja kehittää palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä ilman asetusten muuttamista hyväksyt evästeiden käytön.HyväksyKieltäydyLisätietoja