• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen

MILKWORKS

  • Opiskelemaan
    • Ammatillinen koulutus
    • Ammattikorkeakoulu
    • Yliopisto
  • Opinto-ohjaajille
    • Tutustu tuotantoon
    • Kouluvierailut
  • Oppimateriaali
    • Maidon mikrobiologinen koostumus
    • Maidon kemiaa
    • Maidon muut ominaisuudet
    • Alkutuotanto ja maidon keräily
    • Maito meijerissä
  • Mikä MilkWorks?
    • Mikä MilkWorks?
    • Koulutusten kermaa
    • Vastuullisesti tuotettua maitoa

Kouluvierailut

Kämmenellä kuppi, jossa on jäätelöä

Kutsu asiantuntija vierailulle

Tarjoamme koulullenne tai ryhmällenne maksutonta oppituntia/luentoa maidon ja maitovalmisteiden saloista. Asiantuntijamme voi tulla kertomaan maidon monimuotoisuudesta kotitaloustunnille tai meijerialasta opinto-ohjauksen tunnille.

Kotitaloustunneilla voimme valmistaa yhdessä oppilaiden kanssa jotain konkreettista – vaikkapa leipäjuustoa.

Tässä aiheita, joista voimme yhdessä muokata teille sopivan:

  1. Mikä on meijeriala ja mitä kaikkea siellä opiskellaan
  2. Mitä maito on – maidon koostumus
  3. Hyvät ja pahat mikrobit maidon näkövinkkelistä
  4. Miten leipäjuusto (tai jokin muu tuote) valmistuu?

Luentojen ja vierailujen pituudesta voidaan sopia yhdessä. Esimerkiksi leipäjuuston valmistus vaatii noin kolme tuntia, mutta luennot voivat olla lyhyempiä.

Lisätietoja

Lisätietoa ja asiantuntijan varaaminen oppitunnille:

Iida Pirnes, ammatillinen ohjaaja
puh. +358 50 531 2830
iida.pirnes@hami.fi

MilkWorks  Kouluvierailut

Footer

MilkWorks-logo

MILKWORKS-hanke/ Hämeen ammatti-instituutti
Kankaistenkatu 33 c
13220 Hämeenlinna

Sivustokartta
Tietosuoja
Evästeet
Alasottoilmoitus
Saavutettavuusseloste

MilkWorks-toiminnan tavoitteena on lisätä kiinnostusta meijerialan koulutusta ja ammatteja kohtaan.

Copyright © 2025 · Genesis Sample on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään